Eriks KØReSKOLE sct mogens gade 55 a - køreskole i Viborg

OM OS

 
Velkommen til Eriks Køreskole - en personlig drevet køreskole, hvor både faglighed og godt humør er i højsædet. Køreskolen er drevet af Erik Baltsersen, der har haft køreskolen i Viborg på Sct. Mogens Gade i over 10 år og ført 1000-vis af elever succesfuldt igennem kørekortsforløbet.  


Erik er bosat centralt i Viborg, hvor hans forfædre har levet gennem flere hundrede år - og han kender Viborg særdeles godt - en viden der kommer dig til gode - både under køretimen og ved køreprøven, som også foregår i Viborg.

Formålet med Eriks Køreskole er at give folk muligheden for at få kørekort - uden at skulle betale de høje priser som andre køreskoler tager - ikke mindst for antal af ekstra lektioner.

Desuden er Eriks Køreskole imod prisaftaler og annonceringsbegræsninger, som nogle brancheorganisationer påkræver sine medlemmer, jf. skrivelse fra Forbrugerstyrrelsen og fra DR.

Sådanne prisaftaler kommer ikke forbrugerne til gode.

Erik er medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund.          

Vi tilbyder på Eriks Køreskole - udelukkende konceptet med fast pris. Det vil sige, at Erik vurderer om eleven er klar til køreprøve og hvis ikke eleven er klar efter de lovpligtige lektioner, så kører Erik gratis ekstralektioner med eleverne.

Hvorfor denne service ? Fordi at Erik ønsker at der skal være tillid mellem elever og kørelæreren - at eleven ikke føler, at kørelæreren vil tjene unødige penge på ekstra timer - og at der er et fælles mål - at eleven bliver en dygtig ansvarsfuld bilist, der består køreprøven første gang.

På Eriks Køreskole er vi desuden meget opmærksomme på at skabe det optimale indlæringsmiljø. Eleverne sidder godt i læderkontorstole i hyggelige lokaler, hvor der ofte vil være slik og sodavand, så hjernen får de optimale vilkår - når den spændende teori bliver gennemgået

I skolevognen vil eleven opleve en erfaren og rolig kørelærer, hvor at eleven bliver behandlet med respekt, hvor der ikke bliver råbt af eleven - og hvor elevens tid ikke bliver brugt på privat mobilsnak.

Vi håber du har lyst til at starte hos Eriks Køreskole og få dit kørekort gennem os.
 

Generherver ?

Vi kan hjælpe dig, med at få kortet igen / beholde det.

 

Vi tilbyder følgende pakke:

Teoribog og 2 stk cd-r med evalurende teoriprøver.

2 kørelektioner inden køreprøven, hvor vi får fjernet dårlige vaner og set på det motortekniske.

Lån af skolevogn til prøven

Tilbud: Kr. 3.500,-

Tilmeld dig nu

 

Vores skolevogn

BMW 218 - diesel - tag kørekort i god stil og med god samvittighed

Vi har netop fået ny skolevogn og valget er faldet på en BWM, som både er smart, rummelig, har gode køreegenskaber og er økonomisk, da den kører langt på literen.

Tag kørekort i en bil med god stil - uden at ødelægge miljøet

 

Vores Teorilokale

 

Hyggelig stemning, gode læderkontorstole, slik, sodavand, masser af trafikale tavler og whiteboard og projektor.

Det perfekte indlæringsmiljø for de bedste resultater.

Viborg - Sct. Mogens Gade 55 A

 

 

 

 

SEND EN SMS ELLER MAIL

Tlf. 81 717 007 eller mail@eriks-koreskole.dk

Eller ring til os på: 81-717-007